ReactJS / React Native udvikler

INFO: 
Arbejdssted: København 
Tiltrædelse: Snarest muligt  
Ansøgningsfrist: Vi evaluerer ansøgninger løbende. 

Kontakt: 
Peter Heiberg, tlf. 2246 8001  
job@acto.dk – anført emnet "ReactJS / React Native udvikler"

Leder du efter et job i København, hvor du kan arbejde side om side med ligesindede, om at skabe fremtidens apps, web- og IT-løsninger?

Få en spændende hverdag
Hos os, kommer du til at arbejde tæt sammen med et team på 6 dygtige kollegaer. Vi rådgiver, analyserer, designer, udvikler, tester, drifter og supporterer vores kunder, og deres IT løsninger.  

Vi håber selvfølgelig, at du har lyst til at bygge ReactJS præsentationslag, og React Native-apps, for spændende danske virksomheder.

Dit daglige arbejde vil være på kontoret sammen med de øvrige udviklere. I kortere perioder, kan det dog, for at opnå en optimal proces, være nødvendigt at sidde hos kunden.

Du kommer til at arbejde med moderne og internationalt anerkendte teknologier som ES2015, React, Yarn, RabbitMQ, Stylus, Docker, Jest,  Selenium, TeamCity, FogBugz, Kiln og Rancher.

Hvem er du?
• Du er af den overbevisning at små autonome teams, er bedre end store forkromede planer.
• Du er et talent som som gør, at du ikke behøver et jakkesæt for at blive taget alvorligt.
• Du mener at softwareudvikling er en videnskab, ikke en religion.
• Du har en akademisk baggrund, for eksempel diplomingeniør eller en PBA i Softwareudvikling.
• Du har minimum 4 års erhvervserfaring som udvikler, med gode resultater.
• Du har gode sprogfærdigheder på skrift og i tale, på både dansk og engelsk.

Hvem er vi?
Vi er Acto. Et ambitiøst Web- og IT Konsulenthus grundlagt i 2007.  

Vi laver IT-Strategi, IT-Arkitektur og web-, app- og systemudvikling. Vi er kun interesserede i at bygge løsninger, som understøtter vores kunders forretningsstrategi, og som fungerer på lang sigt.

Vi arbejder i kontorfællesskabet First Floor, som ligger i det prisvindende Turbinehus  centralt i København.

Bonusinfo: Mange af vores kunder har været hos Acto i mere end 10 år, fordi vi leverer den gode kvalitet, og den gode service. Det er vi ret stolte af!

Det tilbyder Acto
Du får selvfølgelig medarbejderbredbånd betalt, en god arbejdscomputer med det antal skærme du har brug for. Vi har en god frokostordning, og ellers ligger der et væld af gode alternativer lige rundt om hjørnet.

Lønnen er god, og matcher dine kvalifikationer, og du kommer også med i vores pensionsordning.

For at du hele tiden har overblik over, hvordan du udvikler dig, vil du få feedback på din performance efter behov, dog mindst to gange årligt. Du kan diskutere din udvikling og din karriere med, Actos tekniske chef, som du også kan sparre med, om dine faglige interesser.

Yderligere info
Du finder naturligvis også mere information om os på Facebook eller LinkedIn.

Acto er virksomhedens forlængede arm, når der skal leveres forretningskritiske it-løsninger og rådgivning. Sammen kan vi skabe succesen. Samtidig hjælper vi vores kunder med at forvalte og drifte it-løsninger både hjemme og i skyen.