Responsive portal til

Market Community

Responsivt design til MarketCommunity.dk

Market Community er en digital medlems- vidensdelingsportal for ca. 10.000 danske professionelle og beslutningstagere inden for marketing og IT.

Vil du vide mere om casen?

Kontakt os


I samarbejde med Market Magazine og Manipulation har vi udviklet næste generation af MarketCommunity.dk. Market Magazines printudgave har i årevis været kendt i Danmark som en af landets absolut toneangivende publikation inden for salg og markedsføring. Som et naturligt næste strategisk skridt har Market valgt at satse 100% på onlinemediet, hvilket var fundamentet for en A-Z designopdatering og implementering af responsive templates med henblik på at optimere brugeroplevelsen på tværs af enheder.

Efter relanceringen tager MarketCommunity.com en stærk position som et international online medie for professionelle inden for salg og markedsføring. Løsningen er bugget som en avanceret online content marketing motor, der giver kommercielle partnere en platform til at administrere og dele indhold (artikler, præsentationer, videoer, whitepapers, mv...) med præcist segmenterede målgrupper, samt lead-opfølgningsværktøjer.

Features:
Integreret video streaming service, personnaliseret content, Custom built kampagne og leadgenereringsmanager, Site Intelligence og marketing automation engine

Responsive webdesign, personaliseret indhold, integreret videoservice og leadgenererings værktøj.