Cases / Applikationsudvikling / Selfcast

Selfcast har verdens førende system og database til håndtering af modeller, skuespillere, dansere, statister og meget mere. Det har aldrig været nemmere for bureauerne og producenterne at finde talenter til deres film-, TV- og reklameproduktioner.

Selfcast er en super nem og innovativ casting-platform til alle, der arbejder professionelt med film-, TV- og reklameproduktioner.

Casting af modeller, skuespillere, dansere og statister er velkendt for at være meget tidskrævende. Med Selfcast er arbejdsgangen hurtig, og det kreative resultat er godt.

Som producer kan du oprette og udsende jobs til mobilappen, søge efter talenter eller anmode om jobspecifikke self-casting-videoer fra talenterne. Andre funktioner er direkte kommunikation med rollebesætningen, indbygget kontraktmodul, håndtering af ubegrænsede produktioner og meget mere.

I Selfcasts producer-interface kan produceren håndtere søgning, kontakt og booking af talenter uden involvering af agenter og agenturer.

I producer-interfacet kan du:

 • Oprette produktioner
 • Oprette roller
 • Beskrive og personalisere roller
 • Oprette jobs og få dem vist i appen
 • Oprette kontrakter
 • Oprette talentlister som kan sendes til 3. part til udvælgelsesproces
 • Filtrere og søge på alle talenter i databasen
 • Og meget mere
Det har vi lavet:
 • Teknologier : Java, ReactJS, PostgreSQL
 • Integrationer : Facebook, samt API til håndtering af logik mellem mobilapp, webapp og AWS
 • Drift : Amazon Web Services (AWS S3, AWS Lambda og AWS MediaConvert)
 • Kode : 14.150+ linjer
 • Kundestatus : Aktiv
Hos Acto har vi oplevet et højt udviklingstempo og at tidsplanerne er blevet overholdt til punkt og prikke. Selv Corona kunne ikke holde dem tilbage.
Peter Grønbæk - CEO Selfcast

Fra iværksætteri til verdenssucces!

Selfcast kom til Acto med ønsket om at få en webapplikation, der skal anvendes som et dagligt værktøj for castere og producenter i hele verden. Værktøjet skal afløse træge arbejdsgange og give et hurtigt og bedre overblik over talenter fra hele verden, som potentielt kan komme med i en kommende film-, TV-, eller reklameproduktion.

Det var et krav fra Selfcast at webapplikationen skulle være nem at anvende og hurtig i responstid i forhold til de mange talenterprofiler samt deres billeder og videoer. Derudover var det et ønske, at der løbende skal kunne bygges ny funktionalitet ind, som kan gøre applikationen endnu bedre for deres kunder. Selfcast vil være den førende casting virksomhed i verden, og det begynder med et softwareprodukt, som er grundkernen i deres forretning.

Projektansvarlig Peter Wilken Heiberg

CEO / partner

+45 22 46 80 01

Et udvalg af vores cases:

LPB - Webportal

44.000 medlemmer, primært læger, kan finde råd og vejledning, indbetale til pension, booke møder og foretage diverse beregninger på denne selvbetjeningsportal.

PHA - book2learn web-applikation

book2learn er et af Danmarks førende softwaresystemer til planlægning af kurser, konceptudviklet af en professionshøjskole og udviklet af Acto. book2learn er i dag omdrejningspunktet i hele Professionshøjskolen Absalons kursusforretning.

Frederikssund Kommune - Webportal

Frederiksund.dk er en avanceret selvbetjningsløsning, som servicerer Frederikssund Kommunes mere end 45.000 indbyggere.

Tomorrow's solutions - today

Åbningstider:
Mandag - torsdag 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 16:00

Torveporten 2, 4. sal, 2500 Valby (vis på kort)

CVR-nummer: 36919914
Privatlivs- og cookiepolitik
© 2020 Acto ApS