Cases / Websites & Kundeportaler / Acto

Det er ikke altid nemt at tage sin egen medicin, men da Acto skulle have ny identitet og nyt website, gjorde vi, som vi vil gøre med vores kunder, og vi er ret stolte af resultatet!

Background image
Det har vi lavet:
  • Teknologier : GatsbyJS, ReactJS, NodeJS, Google Docs
  • Integrationer : Mit Acto, Hermod, Google Docs
  • Kode : 8.600 linjer
  • Hosting : AWS S3 + AWS Cloudfront

“Vi vil gerne være de bedste, og det skal vores website også udstråle. Vi springer ikke over hvor gærdet er lavest, hverken når det gælder vores kunder eller os selv!”

Peter Heiberg, CEO og Partner for Acto ApS.
Mood image

Resultat

Resultatet er et smukt website som performer fantastisk!

Vores tekniske team har kodet et best practice website, som sætter performance, accessibility og progressive web app features i førersædet. Både Google Pagespeed og Lighthouse giver vores website topkarakterer!

En sjov detalje er, at hele Acto har nem adgang til at opdatere websitet ved brug af Google Docs. Det er bare en naturlig del af vores normale arbejdsgang med de værktøjer vi anvender dagligt.

Tomorrow’s solutions - today!

Et udvalg af vores cases:
Background image for case

Otiga Group - Websites & Kundeportaler

Det kan hurtigt blive dyrt og uoverskueligt at administrere og vedligeholde mange hjemmesider på tværs af forskellige platforme og leverandører. Sammen, fandt Otiga Group og Acto en løsning der gav ro, overblik og stordriftsfordele.

Background image for case

Gads Forlag - Websites & Kundeportaler

Acto har i samarbejde med Gads Forlag udviklet en webshop til salg af lærebøger, som både henvender sig til BtC og BtB segmentet.

Background image for case

Viasat - Websites & Kundeportaler

Viasat ønskede at starte kundeoplevelsen med en velfungerende webshop i et anderledes format. Formålet var at hjælpe kunderne let, hurtigt og trygt gennem købsflowet - også på mobil. Acto har leveret langtidsholdbar it-løsning til projektet.