Cases / Websites og kundeportaler / Gads Forlag

Acto har i samarbejde med Gads Forlag udviklet en webshop til salg af lærebøger, der både henvender sig til BtC- og BtB-segmentet.

Gads Forlags udgivelsesprogram omfatter romaner, biografier, historiske værker samt bøger om livsstil og sundhed og står samtidig bag Danmarks mest citerede opslagsværk, Kraks Blå Bog. Forlaget blev grundlagt i 1855 af Gottlieb Ernst Clausen Gad og ejes i dag af G.E.C. Gads Fond, der ud over at drive forretning støtter kulturelle og videnskabelige formål.

Gads Forlag ønskede en webshop, der kunne sikre handel med lærebøger indenfor både BtB- og BtC-segmentet. En webshop med mulighed for salg af flere typer af bøger såvel “almindelige” papirbøger som e-bøger og online bøger. Derudover var målet at sikre en automatisering af kommunikationen med de forskellige distributører.

Det har vi lavet:
  • Teknologier : .Net, C#, C1 CMS, JavaScript, NopCommerce
  • Integrationer : Quickpay, DBK
  • Kode : 10.000 linjer
  • Kundestatus : Aktiv

Leverancerne har bl.a. været:

  • Interaktionsdesign af portal.
  • Video- og billedevisning af bogemner.
  • Specialvisning af forskellige bogtyper.
  • Bruger log in og profiloprettelse.
  • Integration med distributørsystemer.

Gads Forlag har fået en webshop, der til fulde håndterer præsentation af lærebøger og giver mulighed for at indkøbe forskellige typer af bøger - herunder også e-bøger og online bøger - direkte til de enkelte skoler og/eller personer. Samtidig er designet helt i tråd med Gads visuelle identitet.

Et udvalg af vores cases:

DPA System - Websites og kundeportaler

Autoophug er baseret på et komplekst system, hvor alle enkeltdele fra ophuggede køretøjer bliver registreret centralt styk for styk. Indberetningerne har hidtil været en tung proces, hvor administrationen ikke har fungeret optimalt. Sammen med DPA system har Acto øget digitaliseringen til fordel for brugerne og miljøet.

Acto - Websites og kundeportaler

Det er ikke altid nemt at tage sin egen medicin, men da Acto skulle have ny identitet og nyt website, gjorde vi, som vi vil gøre med vores kunder, og vi er ret stolte af resultatet!

Viasat - Websites og kundeportaler

Viasat ønskede at starte kundeoplevelsen med en velfungerende webshop i et anderledes format. Formålet var at hjælpe kunderne let, hurtigt og trygt gennem købsflowet - også på mobil. Acto har leveret langtidsholdbar it-løsning til projektet.