Cases / Websites & Kundeportaler / Gads Forlag

Acto har i samarbejde med Gads Forlag udviklet en webshop til salg af lærebøger, som både henvender sig til BtC og BtB segmentet.

Background image

Gads Forlagets udgivelsesprogram omfatter romaner, biografier, historiske værker samt bøger om livsstil og sundhed. Gads Forlag står samtidig bag Danmarks mest citerede opslagsværk, Kraks Blå Bog. Gads Forlag blev grundlagt i 1855 af Gottlieb Ernst Clausen Gad og ejes i dag af G.E.C. Gads Fond, der ud over at drive forretning støtter kulturelle og videnskabelige formål.

Gads ønskede en webshop der kunne sikre handel med lærebøger indenfor både BtB og BtC segmentet. En webshop med mulighed for salg af flere typer af bøger, f.eks. alm. papir, e-bøger og online bøger. Derudover var målet at sikre en automatisering af kommunikationen med de forskellige distributører.

Det har vi lavet:
  • Teknologier : .Net, C#, C1 CMS, JavaScript, NopCommerce
  • Integrationer : Quickpay, DBK
  • Kode : 10.000 linjer
  • Kundestatus : Aktiv

Mood image

Leverancerne har bl.a. været:

  • Interaktionsdesign af portal
  • Video og billede visning af bogemner
  • Specialvisning af forskellige bogtyper
  • Bruger login og profiloprettelse
  • Integration med distributørsystemer

Gads har fået en webshop, der til fulde håndterer præsentation af lærebøger og giver mulighed for at indkøbe forskellige typer af bøger, herunder også e-bøger og online bøger, direkte til de enkelte skoler og/eller personer. Samtidig er designet helt i tråd med Gads visuelle identitet.

Et udvalg af vores cases:
Background image for case

Viasat - Websites & Kundeportaler

Viasat ønskede at starte kundeoplevelsen med en velfungerende webshop i et anderledes format. Formålet var at hjælpe kunderne let, hurtigt og trygt gennem købsflowet - også på mobil. Acto har leveret langtidsholdbar it-løsning til projektet.

Background image for case

Frederikssund Kommune - Websites & Kundeportaler

Fremtiden er digital, og i Frederikssund Kommune er den også brugervenlig. Kommunen har en målsætning om at gøre det lettere for borgerne at indgå i dialog med de ansatte via responsive websites. Det hjælper Acto løbende med.

Background image for case

Sampension - Websites & Kundeportaler

Hvis man vil være Danmarks bedste Pensionsselskab kræver det en effektiv webplatform. Derfor tog Sampension kontakt til Acto, og i dag har mere end 300.000 brugere en effektiv digital hverdag.