Cases / Websites & Kundeportaler / Otiga Group

Det kan hurtigt blive dyrt og uoverskueligt at administrere og vedligeholde mange hjemmesider på tværs af forskellige platforme og leverandører. Sammen, fandt Otiga Group og Acto en løsning der gav ro, overblik og stordriftsfordele.

Background image

Otiga Group er en nordisk koncern med mange underliggende virksomheder, som specialiserer sig med hver deres del i rekrutteringsbranchen. Fælles for virksomhederne er, at de alle har et behov for at informere og interagere med deres kunder og kandidater online via en CMS platform. Platformen skal være nem og brugervenlig at navigere i og have alle de nødvendige redaktionelle værktøjer, som der skal bruges til at kommunikere med slutbrugeren.

Ved siden af er det vigtig for Otiga Group, at have en tæt samarbejdspartner, som ud over at være teknisk kyndige, også kan stå klar hvis deres applikationer har et akut behov for support eller service.

Det har vi lavet:
  • Teknologier : JavaScript / ASP.NET / Razor / ASP.NET Web Forms / XSLT
  • Integrationer : Diverse jobportaler, HubSport, Zendesk Chat
  • Kode : 2.500 linjer
  • Kundestatus : Aktiv

Mood image

Større tilfredshed og færre henvendelser

Løsningen var at udvikle en ‘multiple websites’ løsning bygget på ‘C1 CMS’, hvilket gør at flere hjemmesider  kan administreres fra ét CMS. Fordelen med denne model er at de forskellige aktører nu kan dele udgiften med at drifte, videreudvikle og vedligeholde hjemmesiderne. Hver gang der udvikles en ny funktionalitet til CMS’et, så har alle virksomheder mulighed for at benytte sig af den nye funktionalitet. Og når CMS’et en gang opgraderes, så skal den kun opgraderes én gang, og ikke længere per hjemmeside.

Fordele med ét CMS til flere hjemmesider

  • Spar på drift, vedligeholdelse og videreudvikling
  • Ny funktionalitet gælder for alle hjemmesider
  • Få unikke ensartede skabeloner og farvetemaer
  • Administrative brugergrupper med forskellige rettigheder og adgang
  • Ensartet integration til samme system

Hjemmesiderne er udviklet på forskellige datalag i CMS’et, som sikre at hjemmesiderne fungerer uafhængigt af hinanden. Yderligere er der oprettet rettighedsgrupper til de forskellige redaktionelle brugere, så der er klare regler for hvad redaktører og administratorer har adgang til og hvad de kan i CMS’et.

Den nye strategi sikrer at både eksisterende og nye virksomheder oprettes i ét CMS, som ud over at være brugervenlig og nem, også har en masse stordriftsfordele, når der videreudvikles på hjemmesiderne.

Et udvalg af vores cases:
Background image for case

Acto - Websites & Kundeportaler

Det er ikke altid nemt at tage sin egen medicin, men da Acto skulle have ny identitet og nyt website, gjorde vi, som vi vil gøre med vores kunder, og vi er ret stolte af resultatet!

Background image for case

find2learn - Mobile Apps

Bevægelse er ikke det, der oftest er at finde på skemaet hos skolerne. Men med app’en find2learn kommer eleverne op af stolene og ud i nærområdet. find2learn er et digitalt læringsunivers, der er baseret på læring og bevægelse – til gavn for både elever og lærere.

Background image for case

Sampension - Websites & Kundeportaler

Hvis man vil være Danmarks bedste Pensionsselskab kræver det en effektiv webplatform. Derfor tog Sampension kontakt til Acto, og i dag har mere end 300.000 brugere en effektiv digital hverdag.