Cases / Websites & Kundeportaler / Viasat

Viasat ønskede at starte kundeoplevelsen med en velfungerende webshop i et anderledes format. Formålet var at hjælpe kunderne let, hurtigt og trygt gennem købsflowet - også på mobil. Acto har leveret langtidsholdbar it-løsning til projektet.

Background image

“Vi har fået god service fra Acto - ikke mindst efter implementering af de nye løsninger. De tager altid telefonen og er konstruktive og hjælpsomme, uanset hvilken udfordring, vi står overfor.”

Astrid Dyhr, eCommerce manager hos Viasat
Mood image

Tæt proces mod et brugervenligt resultat

Gennem hele processen har der været fokus på at gøre det muligt for danskerne at købe TV-løsninger via deres smartphone. Den løsning, som foreløbig er resultatet af samarbejdet, er derfor designet og udviklet ud fra et mobile first princip.

Design og udvikling har været drevet frem i et agilt samarbejde med mange tætte diskussioner, løbende kvalificering og rapid prototyping. Det har givet projektgruppen mulighed for at få efterprøvet en masse tanker og ideer, som løbende er blevet udvalgt og forfinet uden at bremse projektets øvrige aktiviteter.

Resultatet er en enkel løsning med brugervenlighed som det ultimative kvalitetsparameter, og som er bygget til at rumme fremtidige udvidelser og forgreninger.

Et udvalg af vores cases:
Background image for case

Securitas - Applikationsudvikling

Nøglekort er den direkte vej gennem mange virksomheders hoveddør. Og hvad gør man, når kortene bliver væk, ansatte skifter job eller lånte kort ikke vender tilbage? Securitas står for sikker håndtering af nøglekort for virksomheder og organisationer i hele verden, og Acto har hjulpet med at skabe et overblik.

Background image for case

Frederikssund Kommune - Websites & Kundeportaler

Fremtiden er digital, og i Frederikssund Kommune er den også brugervenlig. Kommunen har en målsætning om at gøre det lettere for borgerne at indgå i dialog med de ansatte via responsive websites. Det hjælper Acto løbende med.

Background image for case

Acto - Websites & Kundeportaler

Det er ikke altid nemt at tage sin egen medicin, men da Acto skulle have ny identitet og nyt website, gjorde vi, som vi vil gøre med vores kunder, og vi er ret stolte af resultatet!