Cases / Websites og kundeportaler / Viasat

Viasat ønskede at starte kundeoplevelsen med en velfungerende webshop i et anderledes format. Formålet var at hjælpe kunderne let, hurtigt og trygt gennem købsflowet - også på mobil. Acto har leveret langtidsholdbar it-løsning til projektet.

“Vi har fået god service fra Acto - ikke mindst efter implementering af de nye løsninger. De tager altid telefonen og er konstruktive og hjælpsomme, uanset hvilken udfordring, vi står overfor.”

Astrid Dyhr, eCommerce manager hos Viasat

Tæt proces mod et brugervenligt resultat

Gennem hele processen har der været fokus på at gøre det muligt for danskerne at købe TV-løsninger via deres smartphone. Den løsning, som foreløbig er resultatet af samarbejdet, er derfor designet og udviklet ud fra et mobile first princip.

Design og udvikling har været drevet frem i et agilt samarbejde med mange tætte diskussioner, løbende kvalificering og rapid prototyping. Det har givet projektgruppen mulighed for at få efterprøvet en masse tanker og ideer, som løbende er blevet udvalgt og forfinet uden at bremse projektets øvrige aktiviteter.

Resultatet er en enkel løsning med brugervenlighed som det ultimative kvalitetsparameter, og som er bygget til at rumme fremtidige udvidelser og forgreninger.

Et udvalg af vores cases:

Lægernes Pension & Bank - Websites og kundeportaler

Acto har i samarbejde med Lægernes Pension skabet en hjemmeside og kundeportal, som skal sikre medlemmerne økonomisk tryghed igennem hele livet. Med den digitale tilstedeværelse har medlemmer altid adgang til råd og vejledning.

CONNEXII - Mobile apps

En kommune er ikke stærkere end summen af sine borgere. Med appen STAYINTOUCH bliver borgerne taget i hånden for at sikre en positiv udvikling i deres job, uddannelse eller praktikforløb.

Otiga Group - Websites og kundeportaler

Det kan hurtigt blive dyrt og uoverskueligt at administrere og vedligeholde mange hjemmesider på tværs af forskellige platforme og leverandører. Sammen fandt Otiga Group og Acto en løsning, der gav ro, overblik og stordriftsfordele.