Highrise

Acto blev grundlagt i 2005 og har hovedkvarter i Valby. Vi er en rendyrket web- og software-leverandør af innovative forretningsapplikationer og portaler for danske virksomheder og organisationer.

Person looking at phone

"Danmark har i dag utrolig mange hjemmesider og it-systemer af tvivlsom kvalitet, og som er svære at vedligeholde.”

“Alt for mange webbureauer og softwarevirksomheder har for stort fokus på time-to-market, og intet andet, og det går ud over både kvalitet og service af de løsninger, de producerer. I Acto vil vi lave om på den quick & dirty tankegang. Vi sætter good & fast i højsædet, og dermed kvalitet, tryghed, sikkerhed og god service.”

- Peter Heiberg, CEO og Partner

Vi har i dag en bred kundebase bestående af små-, mellemstore og store virksomheder fra forskellige industrier og fra både den private og offentlige sektor.

Glade kunder og langvarige samarbejder

Acto er et fællesskab. Alle tager ansvar og ønsker det bedste for vores kunder. Vi holder, hvad vi lover, og ønsker glade kunder og langvarige samarbejder. Vi vægter vores kerneværdier meget højt og går aldrig på kompromis med de kvaliteter, som vores virksomhed blev grundlagt på. Det er vores mål at være en virksomhed, hvor medarbejderne har lyst til at gøre karriere, videreudvikle sig selv rent fagligt og derfor også forblive ansat hos os i mange år.

Ansvarlig udvikling

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, så kvalitet og forståelse for projektet (forretningen) sikres bedst muligt. Vores forretning er opbygget af et hold af meget erfarne konsulenter og softwareingeniører. Vi sørger for at have en god blanding af erfarne udviklere med lange uddannelser og mange års erfaring og unge, ambitiøse talenter. Vi bygger komplekse web-, it- og softwareløsninger, der overgår andre digitale bureauer i markedet.

IT-afdelingens forlængede arm

Acto er en forkortelse af Assistant Chief Technology Officer, frit oversat til Assisterende it-chef. Vi vil gerne opfattes som jeres, kundens, it-afdelings forlængede arm.