Tommorows solutions - today

Design og udvikling af it-systemer, der skaber værdi

Skab stærke brugeroplevelser! Hos Acto laver vi applikationsudvikling, der skaber værdi for virksomheder, brugere, kunder og borgere. Løsningerne er fremtidssikrede, og processerne agile.

Vi sikrer vores kunder succes igennem vores evner til at levere til tiden, klare aftaler om kvalitet af produkt samt vores fokus på at levere inden for budgetrammen. Vi stræber altid efter at levere på alle parametre uanset opgavens størrelse.

Referencer:

Agil proces fremtidssikrer din løsning

Nøgleordene i softwareudvikling i dag er “agile systemer”. Som udviklerhus er det vores fornemste opgave at lave systemer, der fremmer forretningen for vores kunder. I samarbejde med vores projektteams får I hurtigt et overblik over jeres forretnings behov. Hos os finder I en partner som giver en detaljeret indsigt i hver enkelt proces og dennes systemunderstøttelse. Vi sørger for at tilbyde jer en løsning, der er bygget på et fremtidssikret fundament, som er i stand til at vokse i takt med jeres behov.

Effektivt samarbejde

Projekter føres i et tæt samarbejde med jer og teamet fra Acto. I vil opleve, at vi vil udfordre jer til at tænke nyt, og i at komme frem til de mest effektive løsninger for jer. Projektformen er en agil proces, der giver os mulighed for at prioritere og optimere løbende i samarbejde med jer. Det sætter os i stand til at nå både budget og deadlines, og sikrer os samtidig gode resultater.

Service image placeholder
Background image for case
Image alt

Vi har specialiseret os i nogle specifikke tekniske platforme, der gør, at vi kan skabe en løsning, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Eksempler på områder, vi kan assistere dig med:

  • Udformning af kravpakke for at få den bedste løsning.
  • Anbefaling af softwaredesign og platform.
  • Udvikling af ny hjemmeside / Digital portal / Mobil app / Skræddersyet web app.
  • Løbende vedligeholdelse af løsningen - (erne).
  • Anbefale Danmarks dygtigste samarbejdspartnere til Design, Online Marketing og Drift (Redhat/Axure).
Background image for case
Acto Talks:

Kvalitetskontrol af web- og IT-projekter

Som et led i Acto’s kvalitetssikring af de projekter vi koder for vores kunder, har vi i vores Continuous Delivery setup, sat Statisk Kode Analyse værktøjet SonarQube op. Med andre ord, hver gang vi har kodet noget nyt, gennemser SonarQube koden automatisk.

The Application Lifecycle Explained

The Application Lifecycle describes all of the different activities that go into making a software application, and it is unfortunately still quite poorly understood - even among people who have been making a living in the software industry for decades.

Har du brug for assistance?

Dit produkt er vores prioritet. Derfor er god kundeservice et af vores vigtigste fokusområder.
Skriv til os, så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Hverdage mellem kl: 09:00 - 16:00