Tommorow's solutions - today

Design og udvikling af IT-systemer, der skaber værdi, og som bliver grundkernen i din forretning!

Skab stærke brugeroplevelser! Hos Acto laver vi forretningskritiske IT-systemer, der skaber værdi for virksomheder, brugere, kunder og borgere.

Vi sikrer vores kunder succes igennem vores evne til at levere til tiden, klare aftaler om kvalitet af produkt samt vores fokus på at levere inden for budgetrammen. Vi stræber altid efter at levere på alle parametre - uanset opgavens størrelse.

Referencer:

Agil proces fremtidssikrer din løsning

Nøgleordene i softwareudvikling i dag er “agile systemer”. Som udviklerhus er det vores fornemste opgave at lave systemer, der fremmer forretningen for vores kunder. I samarbejde med vores projektteams får I hurtigt et overblik over jeres forretnings behov. Hos os finder I en partner, som giver en detaljeret indsigt i hver enkelt proces og dennes systemunderstøttelse. Vi sørger for at tilbyde jer en løsning, der er bygget på et fremtidssikret fundament, som er i stand til at vokse i takt med jeres behov.

Effektivt samarbejde

Projekter udføres i et tæt samarbejde med jer og teamet fra Acto. I vil opleve, at vi vil udfordre jer til at tænke nyt og komme frem til de mest effektive løsninger for jer.

Projektformen er en agil proces, der giver os mulighed for at prioritere og optimere løbende i samarbejde med jer. Det sætter os i stand til at nå både budget og deadlines, og det sikrer os samtidig gode resultater.

Service image placeholder
Background image for case
Holding iphone 4s in a stylish way.

Vi har specialiseret os i nogle specifikke tekniske platforme, der gør, at vi kan skabe den løsning, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Eksempler på områder vi kan assistere jer med

  • Udformning af kravpakke for at opnå den bedste løsning.
  • Udvikling af softwaredesign og platform til jeres kommende løsning.
  • Udvikling af ny hjemmeside / digital portal / mobil app / skræddersyet web app / software.
  • Løbende vedligeholdelse af løsningen (-erne).
  • Vi samarbejder med nogle af Danmarks dygtigste virksomheder inden for design, online marketing og drift.
Kontakt os: Acto

Tomorrow's solutions today

+45 60 19 68 50salg@acto.dk
Background image for case

Selfcast har verdens førende system og database til håndtering af modeller, skuespillere, dansere, statister og meget mere. Det har aldrig været nemmere for bureauerne og producenterne at finde talenter til deres film-, TV- og reklameproduktioner.

Acto Talks:

The Application Lifecycle Explained

The Application Lifecycle describes all of the different activities that go into making a software application, and it is unfortunately still quite poorly understood - even among people who have been making a living in the software industry for decades.

Kvalitetskontrol af web- og IT-projekter

Som et led i Acto’s kvalitetssikring af de projekter vi koder for vores kunder, har vi i vores Continuous Delivery setup sat Statisk Kode Analyse værktøjet SonarQube op. Med andre ord, hver gang vi har kodet noget nyt, gennemser SonarQube koden automatisk, og bygger en rapport hvori Acto kan se kvaliteten på koden. Det sikrer en høj kodekvalitet på ALLE de projekter vi laver for vores kunder. Her kan du læse lidt mere om vores kvalitetskontrol af vores digitale projekter.

Har I brug for assistance?

Åbningstider:
Mandag - torsdag 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 16:00

Ringager 4, 2605 Brøndby (Vis på kort)

Tomorrow's solutions - today

Åbningstider:
Mandag - torsdag 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 16:00

Ringager 4A, 2605 Brøndby (vis på kort)

CVR-nummer: 36919914

Privatlivs- og cookiepolitikVilkår og handelsbetingelser

© Acto ApS