Tommorows solutions - today

Udvikling af native apps: flere løsninger – ét framework

Overvejer din virksomhed at få udviklet en app til både iOS og Android? Hvis ja, så kan det måske virke uoverskueligt at skulle betale for to forskellige platforme, der løbende skal holdes opdateret. Det er både økonomisk og tidsmæssigt krævende. Acto kan hjælpe jer med en løsning, der både sparer tid og penge.

Referencer:

Hos Acto er vi specialister i at kode i React Native. React Native er skrevet i programmeringssproget JavaScript og er cross platform — det vil sige, vi udvikler en app, som fungerer på både iOS og Android.

Det er hurtigere at bygge en løsning til to platforme (iOS/Android) med ét framework. Vi sparer dig tid og penge, da vi som udviklingshus kun behøver at kode en gang og ikke har to teams, som skal kode til iOS og Android.

Når vi koder i React Native, kan vi se rettelserne af den seneste kode i app’en med det samme. Det betyder, at vores udviklere er meget effektive.

Service image placeholder
Background image for case
Image alt

Vi kalkulerer med en besparelse på op til ca. 33% udviklingstid for at lave én React Native app, fremfor to Native apps til hhv. iOS og Android.

Eksempler på områder, vi kan assistere dig med:

  • Udformning af kravpakke for at få den bedste løsning.
  • Anbefaling af softwaredesign og platform.
  • Udvikling af ny hjemmeside / Digital portal / Mobil app / Skræddersyet web app.
  • Løbende vedligeholdelse af løsningen - (erne).
  • Anbefale Danmarks dygtigste samarbejdspartnere til Design, Online Marketing og Drift (Redhat/Azure).
Background image for case
Acto Talks:

The Application Lifecycle Explained

The Application Lifecycle describes all of the different activities that go into making a software application, and it is unfortunately still quite poorly understood - even among people who have been making a living in the software industry for decades.

Kvalitetskontrol af web- og IT-projekter

Som et led i Acto’s kvalitetssikring af de projekter vi koder for vores kunder, har vi i vores Continuous Delivery setup, sat Statisk Kode Analyse værktøjet SonarQube op. Med andre ord, hver gang vi har kodet noget nyt, gennemser SonarQube koden automatisk.

Har du brug for assistance?

Dit produkt er vores prioritet. Derfor er god kundeservice et af vores vigtigste fokusområder.
Skriv til os, så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Hverdage mellem kl: 09:00 - 16:00