Tommorow's solutions - today

Øget serviceniveau giver bedre kundeoplevelser,

Ved at have fokus på at skabe stærke brugeroplevelser, hjælper vi med at gøre jeres besøgende til kunder og jeres kunder til loyale partnere, der taler godt om jeres virksomhed og ydelser.

Referencer:

Vi står bag adskillige af de mest anerkendte og anvendte digitale web- og selvbetjeningsløsninger i markedet - både for private og offentlige virksomheder.

Fælles for løsningerne er, at de altid etableres med fokus på at sætte kunden eller borgeren i centrum via enkle brugergrænseflader.

Samtidig leverer vi et stærkt teknisk fundament, der sikrer tæt integration med jeres øvrige systemportefølje. Vi holder fokus på at få både processer og organisation klargjort til at kunne få det maksimale ud af jeres digitale potentiale.

Vi har specialiseret os i nogle specifikke tekniske platforme, der gør, at vi kan skabe løsninger, der passer bedst til jeres ønsker og behov.

Eksempler på områder vi kan assistere dig med

  • Udformning af kravpakke for at få den bedste løsning.
  • Anbefaling af softwaredesign og platform.
  • Udvikling af ny hjemmeside / digital portal / mobil app / skræddersyet web app.
  • Løbende vedligeholdelse af løsningen (-erne).
  • Anbefale Danmarks dygtigste samarbejdspartnere til design, online marketing og drift (Redhat/Azure).
Acto Talks:

The Application Lifecycle Explained

The Application Lifecycle describes all of the different activities that go into making a software application, and it is unfortunately still quite poorly understood - even among people who have been making a living in the software industry for decades.

Når målet med dit IT-projekt er en glad smiley!

Sidder du med ansvaret for din virksomheds næste web-, app- eller software projekt? Det kan koste din virksomhed meget tid og mange penge, hvis du vælger den forkerte leverandør. Læs mit seneste blog-indlæg med gode råd til at foretage det rette valg!

Har I brug for assistance?

Jeres produkt er vores prioritet. Derfor er god kundeservice et af vores vigtigste fokusområder.
Skriv til os, så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Mandag - torsdag kl: 09:00 - 17:00
Fredag kl: 09:00 - 16:00