Backstage

Her er vi - kort og godt; Actos sjæl

Peter Heiberg

Administrerende Direktør

Peter Heiberg

Peter er analytisk anlagt, og har sin store force i at sætte sig ind i virksomhedens forretning. Processer og erfaring skal sikre kunderne at de får den helt rigtige IT løsning, som virksomheden kan have glæde af mange år fremover. Brancheerfaring: 20 år+

Telefon: +45 2246 8001

Thomas Lorentsen

Business Transformation Consultant

Thomas Lorentsen

Stay foolish stay hungry

Thomas imødekommer Actos kunder som en struktureret, eftertænksom og lyttende konsulent med ansvar for produktionen. Brancheerfaring: 10 år+.

Telefon: +45 23 87 40 50

 Søren Larsen

Frontend/backend udvikler

Søren Larsen

Mit mål er altid effektivt at levere løsninger af høj kvalitet gennem kontinuerlig strømlining af vores processer og produkter.

Søren er kvalitetsbevidst, erfaren og løsningsorienteret. Brancheerfaring: 20 år+.

Niels Waagstein

Senior Systemudvikler

Niels Waagstein

Backend developer til fingerspidserne. Ingen opgave er for kompleks, næsten! Med et fabelagtigt overblik qua de mange års erfaring befinder Niels sig bedst med de store udfordrende opgaver. Altid systematisk og præcis. Brancheerfaring 15 år+.

Jesper Preuss

Senior Systemudvikler

Jesper Preuss

Jesper er en erfaren systemudvikler, der har baggrund fra bl.a. JP/Politikens Hus, TopDanmark og KMD. Han har været i web- og IT-branchen i 12 år, og har erfaring med CMS, men også kompleks systemudvikling der kodes i .Net eller Java.

Katrīna Šķila

Design og markedsføring

Katrīna Šķila

Katrina er startet hos Acto som Intern, og skal hjælpe os med markedsføring, social media og branding. Katrina kommer fra Riga (Letland), hvor hun er uddannet på Riga School of Design and Art. Hun er p.t. i gang med sidste semester hos KEA her i Danmark, og hun mangler kun sin praktikperiode og 'hovedopgaven', før hun er helt færdig med sin uddannelse. Katrina har stort fokus på brugernes 'rejser' på hjemmesider, og i tekniske løsninger.

André Eriksen

Udvikler (praktikant)

André Eriksen

Som en del af sin datamatiker uddannelse hos ZIBAT i Roskilde, er André lige kommet hjem fra et uddannelsesophold i Nederlandende, for at starte som praktikant hos Acto her den 1. august. André arbejder med system design, kodning i .Net, arbejdet med CMS samt cross-platform mobile applikationer, udført i React Native.

Joy Rasmussen

Administration

Joy Rasmussen

Siden 2008 har Joy haft ansvaret for Actos bogholderi, løn og administration.

Telefon: +45 39 10 06 70