Spilbræt

Fra spreadsheets til succes - Sådan sikrede Spilbræt sig sin position som digital distributør.

En webshop i vækst

Spilbræt.dk er en dansk B2B distributør, der leverer brætspil og puslespil til butikker og supermarkeder, der sælger spillene videre til hele det spilleglade Skandinavien. Men med en lynhurtig vækst og et voksende marked stod Spilbræt pludselig med over 2.500 produktlinjer i sælgernes regneark. Det kostede tid både internt og for B2B-kunderne i butikkerne, der havde svært ved at få overblik over mere end Spilbræts primære produkter.

Det stod derfor klart for Spilbræt, at de havde behov for at finde en webshop. Webshoppen skulle imødekomme kundernes behov for overblik og nem ordrehåndtering, og desuden være integreret med Spilbræts ERP-platform, Visma E-conomic.

Kundernes krav krævede særudvikling

Spilbræt vidste hvad de havde brug for, og ikke mindst hvad deres egne kunder manglede. Spilbræt søgte først efter en webshop-løsning fra Pretzi, Shopify og en række webbureauer, men der var ingen løsning der kunne løfte opgaven.

Men så hørte Spilbræt om Acto, og vores egenudviklede platform NjordB2B. Platformen opfyldte Spilbræts primære krav. Den gjorde det muligt for kunderne at forudbestille produkter, håndtere tilbageordrer og håndtere forskellige valutaer, og integrerede desuden til Visma E-conomic. Spilbræt præsenterede os for deres behov, og i fællesskab definerede vi de endelige krav til løsningen.

Lynhurtig implementering

Derfra skulle det gå stærkt, for Spilbræts kunder var klar til at købe ind i en lettere løsning. Med Actos hjælp havde Spilbræt.dk hurtigt en B2B-webshop oppe og køre. Herefter blev de ønskede ekstra funktionaliteter hurtigt tilføjet i den live løsning. Webshoppens design matchede Spilbræts identitet og inkluderede kategorier, beskrivelser og produktbilleder på flere sprog.

Teknologier

SPILBRÆTS WEBSHOP - PRIMÆRE FUNKTIONER

Advanced order management

Webshoppens Advanced Order Management opretter automatisk ordrer på reserverede varer og preorders, når de kommer på lager.

Landsspecifik prissætning

Korrekt pris og valuta føres direkte fra E-conomic til den enkelte vare, hvilket tillader Spilbræt nemt at kommunikere den reelle pris på varen (uden omregning) til internationale kunder.

Live-Dashboard giver overblik

Det indbyggede Live Dashboard hjælper Spilbræt med at tage informerede beslutninger om deres varesortiment.

 • Styring af varer
  • Oprette varer direkte fra økonomisystem, der live-overføres via integration
  • Danne vareoversigter som kan filtreres ud fra eksempelvis varestatus, og søge efter varer ud fra navn, EAN eller varenummer
  • Tilføje tekster, billeder, video, kategorier og PDF-filer til varer på 5 forskellige sprog via et unikt PIM-system (Product Information Management)
 • Internationale funktionaliteter
  • Håndtering af unikke valutaer for 5 lande
  • Håndtering af prisloft pr. land - ordrer lægges først i økonomisystem når prisloft er ramt
 • Varestyring og tilbud
  • Bruge MiniCMS til infobjælker for fx tilbud og særinformationer, unikke farvetemaer til shoppen ved højtider og lign
  • Følge aktuelle ordrer og preorders i dashboard til lagerstyring

Kunderne kan

 • Få et nemt overblik over de mere end 2500 unikke varer med tekst, billeder og video
 • Se unikke produktfremvisninger, priser og tilbud ud fra kundens land
 • Finde produkter med en effektiv søgefunktion med filter
 • Bestille Pre-orders og restordrer
 • Få en oversigt over aktive ordrer, historik og downloade fakturaer hentet fra Spilbræts økonomi-system
Cookies er nødvendige for at kunne vise videon. Accepter marketing-cookies for at se videon.
Se Spilbræt direktør Kim Dorff gennemgå sit samarbejde med Acto
Acto er et firma som forstår vores behov, hvilket er vigtigt da vi er i en eksplosiv vækst!

Kim Dorff, Direktør

Spilbræts webshop virker - helt vild vækst fra dag 1

En voldsom vækst er næsten en underdrivelse. Spilbræts salg voksede med mere end 300% det første år med webshoppen, og trenden ser ud til at fortsætte. B2B-webshoppen har reduceret den tid, som Spilbræts sælgere bruger på opgaver som manuel ordreindtastning. Tid der nu kan bruges på kundekontakt og opsalg. Kunderne kan nu shoppe rundt og nemt finde brætspil på udsalg, forudbestille kommende produkter og få rabat på bulk-køb. Spilbræt har gjort mange ting rigtigt, men vi er glade for at vi som samarbejdspartner fortsat er en af de afgørende faktorer for Spilbræts succes.

Se webshoppen

I dag vedligeholder og videreudvikler vi Spilbræts succesrige webshop. Se hvordan Spilbræt.dk ser ud i dag.

Gå til spilbræt website

Projektansvarlig

Peter Heiberg

CEO / Partner

+ 45 22 46 80 01 ph@acto.dk