INDSIGT - VIDEN, ARTIKLER OG GUIDES

De vigtigste beslutninger bliver taget på baggrund af viden, forståelse og vision. I fællesskab danner disse egenskaber den indsigt der er nødvendig for digital succes.

SMV Digital udvikling

Få op til 100.000 kr. i tilskud gennem SMV Digital i 2024!

Nu har din virksomhed mulighed for at få både forspring og et skub bagi, når den skal tage sine næste digitale skridt. Med op til 100.000 kr. i tilskud, kan de nyligt annoncerede SMV digital puljer for 2024 være med til at sikre, at din udvikling bliver en succes! Læs med her, så du kan være foran feltet, når der skal ansøges.

Kvinde holder en grøn kuffert

Her er de aktive og kommende SMV Digital puljer!

SMV Digital informerer løbende om nye puljer og hvornår de åbner. Vi opdaterer løbende med de nye informationer, så du ikke går glip af en pulje, der passer til dit projekt. Se de nuværende puljer her!

E-conomic integrationer holder styr på finanserne

Derfor har du brug for E-conomic integrationer

Lider din virksomhed af kronisk mangel på E-conomic integrationer? Læs med her, og øg jeres forudsætninger for økonomisk succes med features som Live-fetching af data og Single Sign-On.

Den der kommer først til mølle får først malet - også når det gælder SMV Digital

Guide - Sådan søger du SMV Digital

SMV Digital kan bidrage med op til 250.000 kr. til dit softwareprojekt. Men hvordan hænger det lige sammen, og hvad er kravene egentlig? Guiden her giver et hurtigt overblik over hvad du kan forvente fra SMV Digital, og linker dig videre til de vigtigste ressourcer til din ansøgning.

Peter Heiberg er direktør for Acto og SMV Digital rådgiver

Peter Heiberg SMV Digital rådgiver

Det er vigtigt at I får den rette rådgiver til jeres SMV projekt. Hvis I skal have udviklet et system til Digital Omstilling eller en avanceret hjemmeside med kundeselvbetjeningsløsninger og integrationer til relevante systermer, så er Peter den oplagte kandidat. Læs mere, og book et uforpligtende møde her.