Vi udvikler løsninger der passer perfekt til dig og dine kollegaer

Vi står klar til at udvikle din løsning

Hvis du leder efter en leverandør til en digital udvidelse af din forretning, står du foran en masse beslutninger. Du skal kende dit potentiale for digitalisering af jeres arbejdsgange, og du skal have en forståelse for jeres tekniske handlemuligheder. Hos Acto har vi erfaringen til at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger, og et udviklerhold der står klar til til at realisere dine digitale drømme.

Kom i mål med vores software- og webudvikling

Vi kan løse dine digitale udfordringer med skræddersyet software bygget helt fra bunden, og vi kan udvikle dig en avanceret hjemmeside, der kan udvide din digitale forretning gennem integrationer til jeres nuværende systemer. Vores målsætning er at give dig en holdbar løsning der passer til dine problemstillinger og din virksomheds måde at arbejde på. Det gør vi ved at udvikle ud fra dine styrker og ikke mindst dine udfordringer.

Vi har udviklet velfungerende løsninger for tilfredse kunder i mange år - skal din løsning være den næste?

Lidt om Acto

Acto blev grundlagt i 2007, og har hovedkvarter i Brøndby. Vi udvikler skræddersyet software, og laver webudvikling til virksomheder og organisationer. Vi har i dag mere end 15 glade og tilfredse kunder, hvoraf nogle har været med lige fra starten.

Erfaring & ansvar sikrer din løsnings høje kvalitet

Actos kerneforretning bygger på et hold af meget erfarne konsulenter og softwareingeniører der kan finde de bedste løsninger for dit projekt. Vi sørger altid for at tilbyde dig hjælp fra en god blanding af erfarne udviklere med lange uddannelser og mange års erfaring, og unge ambitiøse talenter der godt tør tænke ud af boksen. Vi kan bygge dig de komplekse software- og webløsninger din forretning har brug for, og vi går aldrig på kompromis med en løsnings kvalitet. Måske er det derfor, at vi i dag kan være stolte af, at flere af vores kunder snart har været hos os i mere end 15 år!

Samarbejde underbygger solid udvikling

Du kan forvente at vi gerne vil i et tæt samarbejde med dig i udviklingsprocessen. For vores høje udviklerkvalitet beror på, at vi forstår dit projekt og din forretning. Det er særligt vigtigt at vi forstår dit projekt, hvis du skal have udviklet en løsning der understøtter din kerneforretning. Her er du allerede ekspert, og vores løsning skal understøtte og udbygge den måde jeres arbejde allerede skaber værdi på.

Ansvarlig udvikling kræver vilje og ansvar
Hos Acto prioriterer vi at få en grundig forståelse for dine behov, så vi kan udvikle dig en løsning der forøger dine styrker og løser dine problemer.

Actos mission

Vores mission er at lave de bedste software- og webløsninger i Danmark, et vellykket projekt ad gangen. Gennem vores arbejde bidrager vi med højere kvalitet og bedre omdømme i web-, app- og softwarebranchen. Vi er et lille udviklerhus med både små og store kunder, og vi er stolte af, at vi altid kan se dem alle i øjnene.

Acto i bulletform

  • Vi praktiserer kun best practices inden for software- og webudvikling
  • Vi arbejder med Kanban eller SCRUM (agil udvikling)
  • Vi ser det som vores rolle at forstå og imødekomme jeres behov
  • Vi ønsker et langvarigt samarbejde med vores kunder
  • Vi leverer til tiden og i den aftalte kvalitet. Hver gang!
  • Vi vælger kvalitet fremfor kvantitet
Softwareudvikling hos Acto bygger på forståelse og samarbejde
Vi glæder os til at høre om jeres digitale ambitioner

Lad os høre om dit projekt

Hvis du sidder med et vision for en digital udvidelse af din forretning, eller du måske øjner en mulighed for, at I kunne gøre tingene lidt eller måske endda meget smartere, så vil vi altid gerne høre fra dig. Vi elsker en god udfordring, og vi har efterhånden forvandlet mange af dem til holdbare resultater der fortsat skaber værdi for både os og vores kunder.

Det første skridt mod et godt samarbejde er kontakt, så smid os gerne en e-mail eller find en kontaktformular her på siden, så kan vi i fællesskab finde ud af, om vi kan skabe værdi for hinanden.

Kontakt os

 

Kontakt os

Peter Heiberg

CEO / Partner

+ 45 22 46 80 01

  • Softwareudvikling
  • Selvbetjeningsløsninger
  • Njord B2B-webshopsystem

ph@acto.dk