Vores mission er at lave de bedste software og webløsninger i danmark

Et erfarent team med flair for kvalitet

Acto blev grundlagt i 2007, og har hovedkvarter i Brøndby. Vi udvikler skræddersyet software, og laver webudvikling til virksomheder og organisationer. Vi har i dag mere end 15 glade og tilfredse kunder, hvoraf nogle har været med lige fra starten.

Acto står for Assistant Chief Technology Officer, frit oversat til assisterende IT-chef. Vi er din mulighed for en effektiv udvikling af jeres fremtidige software- og webløsninger.

Ansvarlig udvikling

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, så kvalitet og forståelse for projekt og forretning sikres bedst muligt. Vi tager ansvar og kommunikerer med kunderne, hvilket er vigtigt da vi ofte udvikler projekter til kundernes kerneforretning. Vores forretning er bygget rundt om et hold af meget erfarne konsulenter og softwareingeniører, og vi sørger for at have en god blanding af erfarne udviklere med lange uddannelser og mange års erfaring og unge, ambitiøse talenter der tør tænke ud af boksen. Vi bygger komplekse software- og webløsninger der overgår andre digitale bureauer i markedet, og vi er stolte af at flere af vores kunder snart har været hos os i mere end 15 år!

Ansvarlig udvikling kræver vilje og ansvar

Actos mission

Vores mission er at lave de bedste software- og webløsninger i Danmark, et vellykket projekt ad gangen. Gennem vores arbejde bidrager vi med højere kvalitet og bedre omdømme i web-, app- og softwarebranchen. Vi er et lille udviklerhus med både små og store kunder, og vi er stolte af, at vi altid kan se dem alle i øjnene.

Acto i bulletform

  • Vi praktiserer kun best practices inden for software- og webudvikling
  • Vi arbejder med Kanban eller SCRUM (agil udvikling)
  • Vi ser det som vores rolle at forstå og imødekomme jeres behov
  • Vi ønsker et langvarigt samarbejde med vores kunder
  • Vi leverer til tiden og i den aftalte kvalitet. Hver gang!
  • Vi vælger kvalitet fremfor kvantitet
  • Se vores tilgang til teknologi, vores udviklingspraksis og vores serviceside for mere info
Softwareudvikling hos Acto bygger på forståelse og samarbejde

Langvarigt samarbejde

Vi holder hvad vi lover, for vi ønsker os glade kunder og langvarige samarbejder. Vi vægter vores kerneværdier og udviklingsstandarder meget højt og går aldrig på kompromis med de kvaliteter, som vores virksomhed blev grundlagt på. Det er vores mål at være en virksomhed, hvor medarbejderne har lyst til at gøre karriere, videreudvikle sig selv rent fagligt og derfor også forblive ansat hos os i mange år.

 

Kontakt os

Peter Heiberg

CEO / Partner

+ 45 22 46 80 01

  • Softwareudvikling
  • Selvbetjeningsløsninger
  • Njord B2B-webshopsystem

ph@acto.dk