Svipser dit soft­ware­projekt

Når din skræddersyede software ikke lever op til for­vent­ning­erne

Du ved din software er svipset når intet helt er som det skal være. Alting kræver mange klik, ventetiden mellem hvert klik føles som en evighed, og det er dyrt og besværligt at ændre selv de mindste funktioner hos din nuværende leverandør. Dine kollegaer himler med øjnene når de skal løse en ny opgave i systemet, og sikkerheden er sikkert ikke i top. Din mavefornemmelse siger dig, at dit nuværende system ikke kan revolutionere din forretningsmodel og den bliver aldrig centrummet i dit eksplosive væksteventyr. Så hvad gør du?

Vi tilbyder at tage et kig på jeres kildekode for at se, om dit system kan rettes op, eller om du skal gøre dig andre overvejelser.

Frustration over software

Når systemet ikke virker

Acto kan hjælpe

Acto-udvikler der skriver kode til et softwaresystem

Vi vurderer din soft­ware­applika­tion

Du kan få undersøgt kvaliteten af jeres system, ved at vi analyserer på kildekoden, og får vores IT-ingeniører til at vurdere det generelle softwaredesign. Vi kortlægger svagheder i systemet med analyseprogrammer, for at finde frem til sikkerhedshuller, bugs og generel teknisk gæld.

Få rådgivning om systemets fremtid

På baggrund af vores analyse når vi frem til en vurdering af softwarens generelle kvalitet. Ud fra denne vurdering kan vi rådgive dig i, om systemet er værd at vedligeholde. Systemets egentlige værdi for dig afhænger af dine forretningsbehov, fremtidsvisionerne for softwareløsningen og den tekniske kvalitet af softwaren.

Sådan får du hjælp

Få hjælp med dit system i 4 hurtige trin

 1. Du sender os kildekoden til dit system.
 2. Vi analyserer kildekoden.
 3. Vi vender tilbage med en status på jeres software.
 4. Ud fra vores vurdering anbefaler vi den bedste vej videre
 1. Få dit system refaktureret og repareret

  Vi finder en række fejl eller svagheder i systemet, som vi vurderer udgør en stor del af dine udfordringer. Vi udpeger fejlene og tilbyder at løse dem for jer, så jeres system fungerer bedre i fremtiden.

 2. Dit system kan reddes, men ikke af os

  Vi vurderer at systemet kan reddes, men den teknologi systemet bygger på ligger uden for vores kompetencer. I dette tilfælde vil vi pege jer videre til den rette leverandør der kan hjælpe med jeres problemer.

 3. Hvis dit system ikke kan reddes

  Vi kan gennem kildekoden samt vores analyseværktøjer vise dig, hvorfor du skal overveje ikke at smide flere penge efter din nuværende softwareapplikation. Vi kan fortælle dig hvordan din løsning burde være udviklet, og hvorfor denne tilgang er skalerbar og fremtidssikret. På den baggrund vil vi med stor sandsynlighed anbefale dig et nyt projekt.

Kontakt os nu, så starter vi processen

Ring til Peter direkte på 22 46 80 01, eller udfyld formularen, så tager vi kontakt.

Actos udviklere samarbejder

Vores konsulenter står klar til at hjælpe jer med jeres skræddersyede softwareløsning.

Derfor kan vi refakturere dit system

Vores IT-ingeniører er uddannet i at udvikle solide fundamenter og stærk softwaredesign. Derfor er softwaredesign og -opbygning altid høje prioriteter når vi udvikler nye løsninger.

Af samme grund kan hjælper vi også virksomheder med at vurdere, om der er håb for deres systemer, eller om omkostningerne ved vedligeholdelse og brug overstiger systemets værdi. Vi vurderer softwaredesignets kvalitet og kortlægger eventuelle fejl og sikkerhedshuller. Vi har erfaring med at hjælpe virksomheder med at udrede udfordrende systemer før, kontakt os eventuelt for en reference.