Er du klar til at tage jeres forretning skridtet videre med en professionelt opbygget hjemmeside?

Responsivt webdesign

Gå dine brugere i møde med en effektiv og tilgængelig hjemmeside

Siden 2007 har vi hjulpet vores kunder med at opbygge og opretholde de hjemmesider, der passer perfekt til deres forretning. Vi vil også gerne give dig den helt perfekte hjemmeside.

Den helt perfekte hjemmeside har et design der underbygger din virksomheds identitet, og hjemmesiden understøtter dermed præcis det du gerne vil kommunikere med den. Bag ved designet, sikrer struktur og semantik at jeres side er effektiv og nem at navigere i. Vi særudvikler også funktioner og webapplikationer efter behov, der giver jeres hjemmeside de unikke forretningsmæssige fordele I har behov for.

Den helt rigtige hjemmeside

Få et webdesign der passer til jeres identitet

Jeres side skal passe til jer, måden I arbejder på, og gerne udstråle hvem I er, så jeres kunder kan genkende og huske jeres hjemmeside. Vi sender jer derfor allerede tidligt i processen nogle eksempler på både design og funktionalitet, med udgangspunkt i jeres eksisterende image. Vi samarbejder gerne med dine designere, hvis du allerede har gode folk til den opgave.

En hjemmeside som virker på alle enheder

Vi sørger for at din hjemmeside er responsiv- det vil sige at den (udover at fungere godt på pc i en standard browser) er udviklet til at tilpasse sig telefoner og tablets. Udover at være med til at sikre en god oplevelse for alle brugere, betyder en responsiv side meget for hvor højt søgemaskinerne rangerer din hjemmeside.

Din hjemmeside kan få skræddersyede funktioner

Du kan skabe værdi for dine brugere med funktioner som låneberegnere, shopfunktioner der kender kundens historik, visning af data direkte fra jeres systemer, og plug-ins som MitID og MobilePay. Vi bygger dig også gerne helt unikke funktioner, der virkelig kan få dig til at stå ud fra dine konkurrenter.

Din side bliver hurtig og semantisk korrekt

Du kan opnå meget mere med en side der er semantisk korrekt opbygget. Hurtigere loadhastigheder og nemmere navigation styrker dine kunders oplevelser på sitet, men styrker også Googles opfattelse af siden og dermed din sides SEO rankings.

Til­gænge­lig­hed forbedrer bruger­oplevel­sen

Er din side brugervenlig, vil den også performe bedre. Vi opbygger gerne jeres side, så den overholde W3C's standarder for tilgængelighed, så den blandt andet understøtter en god brugeroplevelse for brugere med nedsat syn og hørelse. Det indebærer opmærksomhed på farvekontraster, en sideopbygning der passer til skærmoplæsere osv.

Få alle fordelene fra et Enterprise Open Source CMS

Vi bygger dit website i et udvalgt CMS der passer til projektet. Et korrekt valg af CMS sikrer at projektet er fremtidssikret, fleksibelt og omkostningseffektivt. Vi udvikler gerne headless hvis det passer til projektet. Vi anbefaler generelt open source, da du dermed slipper for at være bundet op på dyre softwarelicenser. Ved valg af CMS lægger vi vægt på sikkerhed, performance og brugervenlighed.

Actomedarbejdere diskuterer webudvikling til et møde

Hvorfor bruge Acto?

Acto er en god mulighed hvis du ønsker en struktureret og metodisk samarbejdspartner, der i samarbejde med dit team kan bygge den bedst mulige løsning for jeres site.

Vi bygger og vedligeholder hjemmesider, webportaler og webshops for kunder af forskellig størrelse, både offentlige og private, og vi er stolte af at have været den bedste løsning for enkelte af vores kunder helt siden 2007.

Målbare resultater gør din side bliver bedre

Da vi bruger analyseprogrammer som Google Lighthouse til at undersøge sidens opsætning og performance, kan du være sikker på at din nye hjemmeside passer godt til både brugere og søgemaskiner.

Vi bygger hurtige hjemmesider med høj ydeevne

Acto har fokus på fire målbare metrics når vi bygger hjemmesider, der alle kan måles med Googles primære analyseværktøj til hjemmesider, Google Lighthouse.

  • Hjemmesidens ydeevne
  • Hjemmesidens tilgængelighed
  • Hjemmesidens sikkerhed
  • Hjemmesidens tekniske SEO-opbygning

Klarer din hjemmeside sig godt på disse parametre, er fundamentet for din online succes på plads.

Frederikssund Kommune i Google Lighthouse bred

Sådan performer Frederikssund Kommune

Acto varetager Frederikssunds Kommunes hjemmeside, der er en af de mest tilgængelige og velstrukturerede offentlige hjemmesider i Danmark. Acto har udviklet CMS’en, og hjælper med at vedligeholde og videreudvikle funktioner til hjemmesiden efter behov.

Lad os påbegynde arbejdet på din nye side allerede nu

Er det os der skal bygge din nye hjemmeside? Send os dine oplysninger i felterne nedenfor, så kontakter vi dig for en uforpligtende samtale.

Vi udvælger et CMS der tillader et fleksibelt og stabilt setup

Vi udvælger det CMS der passer bedst til at bygge din hjemmeside. Valg af et godt CMS er afgørende for din sides sikkerhed, tilgængelighed, performance og mulighed for eventuelle webfunktioner. Acto har udviklere som har arbejdet med Content Management Systemer i mange år (også et headless CMS, hvis du har brug for det), og vi kan sikre at du får en hjemmeside som skalerer med din virksomheds fremtidige behov, så I kan være glade og trygge ved den ikke bare nu, men også mange år ud i fremtiden.

Actos hjemmeside i et CMS-system
Vi bygger og varetager hjemmesider for blandt andet Sampension, Frederikssund Kommune og Lægernes Pension og Bank.

Case

Frederikssund Kommune har en af Danmarks bedste offentlige sider

Frederikssund Kommune ville gerne tættere på borgerne - også digitalt, hvor flere og flere af de kommunale interaktioner begynder at finde sted. Derfor skulle de have en hjemmeside, der ikke bare er responsiv, men også velstruktureret og tilgængeligt indhold for borgere med nedsat syn eller hørelse.

Siden er samtidig opbygget så den tilbyder borgerne selvbetjening, og den fungerer som både intranet og webportal. Vi har integreret siden med relevante systemer, herunder blandt andet Kultunaut, som tillader borgere og turister et nemmere overblik over kulturelle begivenheder, men også med elementer af kommunens administrative IT-løsninger. Den nemme adgang til de rette informationer hjælper de kommunalt ansatte med at realisere kommunens ambitiøse mål.

Gå til case

Case

Persona­lhusets multisite løsning bygger på en fælles skræddersyet CMS

Skandinaviske Otiga Groups havde behov for et CMS der understøttede Personalhuset.no og et CMS der samtidig understøtter en række andre sider.

Vi har udviklet de funktioner Personalhuset manglede, så de er aktive på alle de sites de bygger, og deres farvetemaer, integrationer mm. overlapper. Personalhusets løsning er perfekt for en virksomhed, der vil opretholde mange sider i høj kvalitet, med udgangspunkt i den samme struktur. Det er billigere at drifte, og samtidig mere effektivt for deres redaktører at arbejde i.

Gå til case