PHA - Find2Learn

Find2Learn sætter bevægelse på skoleskemaet. App’en sender eleverne op af stolene og ud i nærområdet. Det digitale læringsunivers som Find2Learn muliggør, bygger på læring og bevægelse – til gavn for både elever og lærere.

Professionshøjskolen Absalon var nødt til at få deres eksisterende find2learn univers over på en ny og mere moderne platform, da den gamle platform ikke længere var sikker. Formålet med app’en find2learn er at tage undervisningen ud af vante rammer og få elever på landets skoler aktiveret fysisk. Det sker ved at sende dem på orienteringsløb, der er baseret på læring.

Det hele foregår ved, at eleverne downloader en app, hvorfra de kan følge en specielt designet rute fra deres lærer. Ruten tager eleverne igennem forskellige GPS-markerede poster, der aktiverer et spørgsmål på deres smartphone. På denne måde får find2learn koblet undervisning sammen med fysisk aktivitet, hvilket i sidste ende gavner eleverne. Løsningen anvender bl.a. Google Maps, og eleverne kan anvende app’en offline.

Gå til find2learns website

Teknologier

Sikker, solid og kompetent guiden igennem en kompleks proces.

Elsebeth Hviid Sørensen, CFU leder

Let tilgængeligt på alle niveauer

Acto har hjulpet Professionshøjskolen Absalon med at opdatere find2learn, så det i dag er nemmere og smartere at gå til for både elever og lærer. I dag anvender mere end 12.000 lærere find2learn som en del af deres undervisning. Både lærere og vikarer kan nemt oprette et løb med fagspecifikke spørgsmål på alle niveauer. Systemet bliver brugt fra børnehaveklasse helt op til videregående uddannelser.

Projektansvarlig

Peter Heiberg

CEO / Partner

+ 45 22 46 80 01 ph@acto.dk