Teknologier

Nøje udvalgt teknologi

Bevidste valg af de rette værktøjer og teknologier skaber det bedst mulige fundament for systemudvikling. Derfor centrerer vi vores generelle arbejdsgange omkring en veldefineret Tech Stack. Tech Stacken er med til at sikre vores høje kodekvalitet, såvel som holdbarhed og sikkerhed i de IT-systemer vi udvikler.

Vi specialiserer alle vores systemudviklere i vores valg af software. Kontinuiteten i vores Tech Stack gør at vi kan garantere at jeres løsning ikke er afhængig af en specifik medarbejder.

Tech stack

  1. Top 500 teknologier (Best Practice)

    Tech stacken er bygget op omkring teknologier der forbliver relevante. Det styrker sikkerhed og effektivitet både nu og langt ud i fremtiden.

  2. Veldoku­men­te­rede løsninger

    Veldokumenterede løsninger af høj kvalitet minimerer downtime, bugs og vedligeholdelsesomkostninger.

  3. Vi er specialister, og vi bliver hele tiden bedre

    Ved at udvikle fra de samme principper og i de samme sprog, sikrer vi, at vores erfaring som softwareudviklere altid vokser.

Derfor har vi en Tech Stack

At finde den bedste løsning for kunden kræver ekspertise og erfaring i de programmer der skal løse opgaven. Vores Tech Stack viser vores valg af spidskompetencer og specialiseringer. At vi har taget bevidste valg inden for Tech Stacken medfører at vi kan bygge løsninger der er strømlinede og konsistente.

Vores Tech Stack underbygger de løsninger hvor vi har integreret systemer ind til en effektiv administrativ brugerflade, såvel som de selvbetjeningsløsninger der når ud til løsningens kunder gennem webportaler og/eller mobile apps.

Integrationer & API

Vi har foretaget over 50 unikke integrationer med alt fra Google Maps og Visma e-conomic til andre skræddersyede systemer. Vi udvikler typisk en OpenAPI løsning til de systemer vi udvikler fra bunden, og vi er klar på at integrere og strømline hvad som helst.

Kvalitets­sikret udvikling

Kode­gen­nem­gang og automatisk kildekode­analyse

Vi sikrer at vi altid overholder vores fælles kodestandarder ved at lade en anden udvikler gennemgå koden før den kommer på produktionsserveren.

Vi bruger også programmet SonarQube til at analysere al kildekode vi producerer. Analysen afhjælper uhensigtsmæssigheder i koden, og scanner for kendte sårbarheder som kan kompromittere din software. Sidst tjekkes der for ‘teknisk gæld’, så vi altid sørger for, at din kodebase er ren, og nem at vedligeholde.

Best Practice tilgang øger sikkerhed og stabilitet

Actos eksistensgrundlag er et ønske om at levere softwareløsninger vi kan stå inde for. Vores løsninger overholder OWASP Best Practice metoder og er ingeniørmæssigt forsvarlige. Vi minimerer risikoen for sikkerhedshuller, og vores analyseværktøjer holder løbende øje med risikoen for at nye huller kan opstå.

Er vi et match? Så udfyld formularen

Er vi muligvis dem du mangler for en opgave? Kontakt os med dine konkrete behov, eller udfyld formularen her, så vender vi tilbage til dig.