Start dit projekt med smv digital tilskud

Gå ikke glip af tilskud til din udvikling på op til 100.000 kr.

Støttemidler skal styrke din digitale vækst

SMV Digital er til for, at støtte din virksomhed i at vækste. Den mulighed bør du ikke gå glip af.

En vellykket digitalisering er ensbetydende med en øget vækst. Det gælder uanset, om man er en større virksomhed, der får flere digitale værktøjer, eller en mellemstor eller lille virksomhed, der står klar til at blive mere digital.

Ja, en uforpligtende snak om mine muligheder for digital vækst lyder som et godt sted at starte

Et billede af en hånd der tæller guldmønter
SMV Digital støtter din SMV med EU midler. Formålet er, at fremme væksten hos SMV'er ved at tilbyde dem de rette digitale værktøjer.

Har du en dygtig virksomhed (dér halter bagefter digitalt)?

Måske er du én af de fremtidige kunder, som vi møder mange af: en dygtig virksomhed med godt gang i produktionen. Men også en virksomhed der mister forretningsandele på manglende digital handling.

Klassiske tegn:

Kan det lyde som din virksomhed? Her ér et par klassiske tegn.

 1. I har et godt produkt
  • Men for få kender til det
 2. Jeres kunder elsker jer
  • Men alligevel er det svært at nå ud til nye kunder
 3. I får ikke maksimal udbytte af jeres digitale muligheder
  • I har en hjemmeside (men den er mest bare et uoverskueligt visitkort)
  • (For meget) af jeres forretning foregår i excelark
  • I har et eller flere systemer, men det er forældede standardsystemer, der spilder jeres ressourcer og forsinker jeres arbejdsgange
  • I ved godt at I burde gøre mere ved det digitale (hvorfor ellers være her på siden?), men I har for travlt med produktionen til, at komme i gang med digitaliseringen

Det lyder som min virksomhed!

Kan du nikke genkendende til lidt for meget af ovenstående? Den gode nyhed er, at du ikke er alene. Men I behøver ikke, at gå glip af den ekstra omsætning og forretning, som I kan få ved at vækste digitalt.

Vi møder mange kunder, som starter i en lignende situation, men som sagtens kan hjælpes godt på vej ind i digital vækst. Og ofte med et SMV Digital tilskud med på vejen, der kan sænke eller fjerne de omkostninger og den risiko det kan være at udvikle sin forretning. Bolden er hos jer. Start i dag, før tilskudspengene i puljen er brugt op.

Kontakt mig hurtigst muligt, så vi kan tage et uforpligtende møde

Vi arbejder med SMV Digital

Actos af rådgivere og udviklere, der har erfaring med at arbejde med SMV Digital projekter. Så hvis du står og drømmer om et digitalt projekt der kunne bruge et tilskud, så er du havnet det rette sted. Kontakt os, så vurderer vi, om vi kan hjælpe jer med jeres ansøgning.

Ja, kontakt mig nu, så vi kan vækste min virksomhed med et digitalt projekt

Læs vores guide til SMV Digital

Den der kommer først til mølle får først malet - også når det gælder SMV Digital

Guide - Sådan søger du SMV Digital

SMV Digital bidrager med op til 100.000 kr. til dit softwareprojekt. Men hvordan hænger det lige sammen, og hvad er kravene egentlig? Guiden her giver et hurtigt overblik over hvad du kan forvente fra SMV Digital, og linker dig videre til de vigtigste ressourcer til din ansøgning.

Sådan hjælper Acto

Actos udviklere arbejder både med software og webudvikling

Skab Digital Værdi med et SMV Tilskud

Det er oplagt at udnytte et tilskud fra SMV digital til booste din virksomheds produktivitet ved hjælp af digitale systemer, automatisering eller e-handel? Vi har styr på SMV Digital, og hjælper dig gerne!

Kontakt Acto

Vi kan hjælpe jer med SMV Digital

Vi hos Acto står klar til at hjælpe dig! Med vores dygtige direktør og erfarne SMV Digital rådgiver, Peter Heiberg, ved roret, står vi klar til at vejlede og bistå din ansøgningsproces. Vi kan optimere din ansøgning, så den passer til puljens krav, så dit projekt kan komme godt fra start.

Vi kan rådgive jeres projekt

Acto kan være rådgiver i jeres digitale projekt. Vi tager et møde, og ser om vi er et godt match med din virksomhed. Dernæst lægger vi en udviklingsplan, som kan omhandle emner som udvikling af din hjemmeside, digital marketing, integrationer til eksisterende systemer, eller udvikling af et helt nyt softwaresystem.

Vi kan udvikle dit projekt

Acto er ikke kun din guide. Vi er også dit personlige powerhouse, når det kommer til udvikling! Vores team af erfarne udviklere og dygtige IT rådgivere bygger til dagligdag softwareløsninger helt fra bunden for små og mellemstore virksomheder. Vi sætter en skarp projektleder på sagen, som sætter sig ind i din virksomheds unikke behov. For at sikre projektets succes, specificerer projektlederen din virksomheds krav til projektet i samarbejde med en udvikler. I godkender specifikationen, og vi sikrer os i fællesskab, at projektets rammer løser din virksomheds behov.

Vores løsninger hjælper

Securitas - Access Management
PHA - Find2Learn
Lægernes Pension - Webportal
CONNEXII - StayInTouch
Sampension - Webportal
Professionshøjskolerne Absalon og København - book2learn

Hvordan fungerer det?

Det behøver ikke være svært at få udviklet den rette digitale løsning til din virksomhed. Vi står klar til at hjælpe dig. Kontakt Acto i dag!

Actos udviklingsteam mødes for at finde den rigtige løsning

En god rådgivningsproces skal sikre sammenhængen mellem dine behov og den løsning, som du i sidste ende får udviklet.

 1. Rådgivning

  • Få professionel vejledning fra Peter Heiberg
  • Vi hjælper dig med at forstå krav og kriterier for puljen
  • Få assistance til at formulere en overbevisende ansøgning
 2. Udvikling

  • Har du behov for et stærkt udviklingsteam? Acto er her for dig!
  • Vi specialiserer os i at skabe skræddersyede løsninger, der matcher dit projekts unikke behov.
 3. Support

  • Vi forlader dig ikke, når projektet er færdigt. Acto tilbyder løbende support og vedligeholdelse for din løsning
  • Vi sætter en ære i at bygge god software, som kan skaleres og videreudvikles efter din virksomheds behov

Læs også

SMV Digital udvikling

Få op til 100.000 kr. i tilskud gennem SMV Digital i 2024!

Nu har din virksomhed mulighed for at få både forspring og et skub bagi, når den skal tage sine næste digitale skridt. Med op til 100.000 kr. i tilskud, kan de nyligt annoncerede SMV digital puljer for 2024 være med til at sikre, at din udvikling bliver en succes! Læs med her, så du kan være foran feltet, når der skal ansøges.

Kvinde holder en grøn kuffert

Her er de aktive og kommende SMV Digital puljer!

SMV Digital informerer løbende om nye puljer og hvornår de åbner. Vi opdaterer løbende med de nye informationer, så du ikke går glip af en pulje, der passer til dit projekt. Se de nuværende puljer her!

Den der kommer først til mølle får først malet - også når det gælder SMV Digital

Guide - Sådan søger du SMV Digital

SMV Digital bidrager i 2024 med op til 100.000 kr. til dit softwareprojekt. Men hvordan hænger det lige sammen, og hvad er kravene egentlig? Guiden her giver et hurtigt overblik over hvad du kan forvente fra SMV Digital, og linker dig videre til de vigtigste ressourcer til din ansøgning.

Peter Heiberg er direktør for Acto og SMV Digital rådgiver

Peter Heiberg SMV Digital rådgiver

Det er vigtigt at I får den rette rådgiver til jeres SMV projekt. Hvis I skal have udviklet et system til Digital Omstilling eller en avanceret hjemmeside med kundeselvbetjeningsløsninger og integrationer til relevante systermer, så er Peter den oplagte kandidat. Læs mere, og book et uforpligtende møde her.