Oplev Frederikssund

Oplev Frederikssund bringer begivenheder og oplevelser til borgere og besøgende.

Natur- og kulturliv samlet et sted

Med Oplev Frederikssund kan borgerne nemt få overblik over særlige events.

En verden af spændende begivenheder og oplevelser

Siden hjemmesiden Oplev Frederikssund blev lanceret har alt fra Vikingespillet til hyggelige strikkeklubber været få klik væk. Online-universet er en genvej til kultur og natur i Frederikssund Kommune, som giver værdi og livskvalitet til både borgere og besøgende.

Søgbare begivenheder og oprettelse af egne events

Med en overskuelig og nemt navigerbar platform, er Oplev Frederikssund den perfekte måde at finde frem til og deltage i lokale begivenheder. Arrangører og ildsjæle kan selv oprette events nemt og gratis gennem en integration til KultuNaut.

Et tilgængeligt natur og kulturliv

Det er vigtigt for Frederikssund Kommune, at online-oplevelsen er god for alle borgere, og derfor er Oplev Frederikssund udviklet ud efter W3C’s standarder for tilgængelighed. Det indebærer et fornuftigt valg af farver, en overskuelig sidestruktur og en velopbygget semantik, der understøtter skærmlæsere.

Gå til Oplev Frederikssund

Teknologier

kernefunk­tion­er

Oprettelse af arrangementer

Arrangementer oprettes direkte på hjemmesiden, og føres automatisk ind i KultuNaut.

Nemt overblik

Kalenderen fra KultuNaut giver et nemt overblik kommende begivenheder.

Spændende lokationer og tilknyttede arrangementer

Borgere kan se de spændende steder i Frederikssund - og se alle de arrangementer fra KultuNaut der sker på stedet.

Borgere og turister finder dagligt frem til meningsfulde oplevelser og spændende events i Frederikssund Kommune med sitet ’Oplev Frederikssund’. Integrationen med KultuNaut og den tilgængelige brugerflade gør det nemt for arrangører at oprette og tilføje begivenheder i vores kommune.

Kenneth Jensen, specialkonsulent og webmaster i Frederikssund Kommune.

Mere værdi fra kultur- og naturliv

Oplev Frederikssund er et strålende eksempel på hvordan en kommune med digitale værktøjer kan gøre mere for borgernes tilværelse. Ved at pege borgerne mod det kultur- og naturliv der er i kommunen, får Frederikssund Kommune mere værdi frem til borgerne.

Et værktøj for Frederikssunds fritids- og foreningsliv

Med Oplev Frederikssund har Frederikssund Kommunes fritids- og foreningsliv fået et værdifuldt værktøj, der bringer borgerne tættere på. Siden implementeringen af siden er der blevet tilføjet mange nye og spændende events, som har styrket det lokale fællesskab og givet borgerne flere muligheder for fælles oplevelser i det offentlige rum.

Projektansvarlig

Peter Heiberg

CEO / Partner

+ 45 22 46 80 01 ph@acto.dk