SikkerParkering

Acto har i samarbejde med SikkerParkering skabt en webshop, som gør det nemmere og hurtigere at købe parkeringsabonnementer på udvalgte parkeringspladser i Danmark.

SikkerParkering drifter og administrerer i dag flere forskellige parkeringsanlæg, med ANPR system (Automatisk nummerpladegenkendelse). Systemet registrerer parkeringer via nummerplade genkendelsesteknologi, samt betaling on site.

Til disse parkeringsanlæg tilbydes der også abonnementsordninger såsom Personale parkering, beboerparkering osv.

Opgaven fra SikkerParkering lød på at få en webshop, hvor Parkanten selv opretter, administrerer og betaler med sit kreditkort, for at lette administrationen fra de forskellige parkeringsanlæg.

Gå til SikkerParkering website

Teknologier

  • Sprog: .NET
  • Kundestatus: Aktiv
I samarbejde med Acto, har vi endnu engang fået en innovativ idé realiseret digitalt.

Carsten Andreasen, Technical Manager, SikkerParkering

Automa­tise­ring af mange manuelle processer med den nye webshop

Acto har bygget en webshop, som indeholder lokationer til alle SikkerParkerings centre, hvor både beboer og folk med arbejde, kan købe forskellige parkeringsabonnementer.

Webshoppen er integreret med betalingssystem Quickpay og ANPR system (Automatisk nummerpladegenkendelse), så køb og administration af abonnementerne er let og enkelt.

Parkanter har efter et køb mulighed for at tilkøbe eller tilrette sit parkeringsabonnement, de kan selv foretage alle ændringer, få notifikationer via e-mail, når deres abonnement fornyes eller hvis der er problemer med deres betaling. Alt dette sker automatisk uden at Securitas kundeservice skal involveres.

Webshoppen er bygget med Open Source C1 CMS, hvor SikkerParkering har mulighed for at tilføje og redigere brugerprofiler, tilføje nye lokationer samt hente oversigter og rapporter over af køb og de besøgende. SikkerParkering får ligeledes mailnotifikationer hvis der er problemer med brugers profiler eller betalinger.

Projektansvarlig

Peter Heiberg

CEO / Partner

+ 45 22 46 80 01 ph@acto.dk