Vi skaber det digitale fundament
for din forretning  

Digital strategi

Hvordan bevæger dine brugere sig i det digitale landskab?
Hvad motiverer dem og hvad er deres behov idag? Og hvad vil de være imorgen?

En stærk digital strategi styrker virksomheden i at nå forretningsmålene gennem tæt interaktion med brugerne, internt såvel som eksternt. Verden og din virksomhed forandrer sig konstant, derfor må din digitale strategi indgå i din virksomheds værdikæde, være unik, innovativ, fleksibel og altid møde brugerne i nuet.

Vores metode er baseret på god forretningsforståelse. Acto afdækker din virksomheds muligheder og yder rådgivning omkring valg af den rigtige webløsning – både nu og på sigt. Vi tager rejsen sammen med dig - helt fra de første beslutninger, måling og evaluering af resultaterne, til fremtidige tiltag.


Vil du vide mere?

Vi udfordrer grænserne i det digitale rum

Design

Den rette teknologi er rygraden i en god digital strategi.

Hvordan forankres et brand visuelt? Og hvorfor resulterer godt brugertilpasset design i en bedre bundlinie? Kontekst og tilgængelighed er mindst lige så vigtigt som produkt og budskab. Det kræver en unik og strømlinet brugeroplevelse at opnå højt brugerengagement og brand-penetration.
Acto arbejder målrettet og innovativt med grafisk design, interaktionsdesign, konceptudvikling og UX. Vi sørger ganske enkelt for, at brugerne via den digitale platform får dit brand ind under huden på den helt rigtige måde og opbygger en varig, positiv relation til din virksomhed


Vil du vide mere?

Teknisk udvikling


Vi sammensætter vores løsninger af de bedste teknologier, case-by-case, afhængig af projektets rammebetingelser. Mulighederne er omfattende, hvad enten det er CMS-platform, responsivt website kontra mobile site, mobilapplikation, intranet eller integration. 

Uanset projektets karakter, er vores ambition altid at skabe en strømlinet og naturlig sammenhæng mellem dine forretningsmål, de daglige praktiske arbejdsgange i din organisation og den underliggende IT-arkitektur. Løsningerne skræddersyes efter din virksomheds behov og baseret på toneangivende og veldokumenterede, skalérbare kodestandarder, som sikrer høj performance og optimal interaktion med din virksomheds interessenter. Også i morgen, i næste måned, og næste år... Vil du vide mere?

Support

Supporten er et højt prioriteret serviceområde hos os, og er altid åben. Vi tænker, at supporten er sikkerhedsnettet, som minimerer risiko, skaber stabilitet og tryghed og giver mulighed for udvikling og vækst.

Sagt på en lavpraktisk måde: I fokuserer på jeres forretning, vi bekymrer os om resten.

Hos Acto sætter vi en ære i at yde professionel, langsigtet support til de løsninger, vi har udviklet for vores kunder. Vi tilbyder skræddersyede supportaftaler, tilpasset den enkelte virksomheds individuelle behov. Behovet for support kan opstå akut, eller det kan være fokuseret på generelt, løbende vedligehold og optimering. Uanset har Acto kompetencer og ressourcer til – og et forretningsmæssigt fokus på – at imødekomme din virksomheds krav.

Vil du vide mere?